MMA "Mixed Martial Arts"

Les Arts Marcials Mixtes són mes conegudes per les seves sigles en anglés “M.M.A.”. Sota aquest nom ens podem referir a un esport que es basa més que en un estil de combat esportiu en un concepte, perquè neix d'enfrontar diferents estils com el Muay Thai, Boxa, Judo, Karate, Jiu Jitsu Brasiler, Lluita Olímpica encara que certament en l'actualitat, l'augment general de l'entrenament creuat de diferents disciplines tant de colpeig com de lluita ha donat com a resultat uns competidors més polifacètics i complets en totes les distàncies de lluita.

Els competidors han de conèixer sistemes tant de colpeig (Muay Thai, Boxa, Karate) com sistemes de lluita (Lluita Olímpica, Judo, Jiu Jitsu Brasiler) i dominar tant les distàncies de combat dempeus com les de lluita en el sòl.. Les arts marcials mixtes poden ser practicades com a esport de contacte de manera regular aconseguint beneficis físics molt complets o en competicions en la qual dos competidors intenten vèncer cadascun al seu oponent usant un ampli número de tècniques d'arts marcials permeses, com a cops de puny i puntades, agafades, llençaments o projeccions i palanques.

En l'actualitat compta amb un reglament extens que prevé qualsevol tipus de lesió greu o permanent, i on l'ús de guants lleugers, bucal i coquilla és obligatori. Els cops de cap, cops en el clatell, gola o testicles no estan permesos.

KIAP Escola d’Arts Marcials en conveni amb Unión MMA està federada a la Federación Española de Luchas Olímpicas y Disciplinas Asociadas, podent oferir als nostres practicants la possibilitat d’estar federats i poder participar en competicions oficials i tenir una cobertura mèdica oficial.


Fran Visiedo

 

federacio catalana de taekwondo
federacio catalana de judo
Avís legal